top of page
  • Foto van schrijverPraktijk Daan verlies en rouw

Start: In een storm van rouw

Vanaf 8 oktober 2021 start

In een storm van rouw.

Een lotgenotengroep op Instagram en facebook waarin binnenkort de eerste podcast afleveringen

''In een storm van rouw'' te horen zijn.“Rouw doet zeer, je voelt je verscheurt, je weet niet wanneer dit pijnlijke gevoel weggaat of hoe je met dit gevoel moet omgaan.Het kan voelen als een heftige storm. Storm in je hoofd en je lijf. Een storm kan onverwachts komen opzetten en je zo overweldigen dat je niet weet wat je overkom, maar soms wordt een storm voorspelt en kan je niet anders dan proberen jezelf er zo goed mogelijk op voor te bereiden.''

Maar niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Net als verlies- en rouwverwerking nadat je iets of iemand bent verloren wat dierbaar voor je is.

Rouw, wat is dat en hoe ga je daarmee om zodra je daarmee te maken krijgt?

Op het moment dat je iets verliest wat dierbaar is krijg je te maken met een lichamelijke reactie op dit verlies. Er zijn veel verschillende verliezen maar daarbij ook zoveel verschillende reacties en manieren op hoe je hiermee om kan en mag gaan.


De groepen op Instagram en facebook is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar (h)erkenning voor wat zij verloren zijn. Elkaar vinden en mogelijk steun halen uit elkaars ervaringen. Rouwen voelt vaak eenzaam en deze lotgenotengroep wil juist daarin mensen met elkaar verbinden.


Volg de volgende sites en blijf op de hoogte van de nieuwste podcastafleveringen en blogs. Ook op deze website zullen de afleveringen en blogs te horen en te lezen zijn.

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page