top of page
  • Foto van schrijverPraktijk Daan verlies en rouw

Praktijk Daan breidt zich uit vanaf 1 oktober 2022!Vanaf 1oktober mag ik met trots het stokje overnemen van Mieke van Twillert, die na vele jaren nu heerlijk mag genieten van haar welverdiende pensioen. Mieke heeft jaren lang binnen Den Helder een belangrijke rol gespeelt in het begeleiden van ouders, kinderen en jongeren die een ingrijpend verlies hebben meegemaakt vanuit haar praktijk De blauwe Zeeridders.


Praktijk Daan is gestart in oktober 2021, een praktijk waarin Danielle volwassenen begeleidt die te maken hebben met een (aankomend) verlies. Vanaf 1 oktober 2022 zal Praktijk Daan zich uitbreiden met De blauwe Zeeridders, waarin Danielle ook kinderen, jongeren en ouders gaat begeleiden hierin. Een mooie aanvulling voor Praktijk Daan, waarin zij voor een ieder (jong en oud) iets in kan gaan betekenen.

Mieke, bedankt voor het vertrouwen in Praktijk Daan!


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Op de website Praktijk Daan onder het kopje rouwverwerking vindt u meer informatie over de Blauwe zeeridders.Hieronder leest u een dankwoord van Mieke.


Mieke draagt praktijk over.

In 2009 is Mieke met veel passie haar praktijk gestart. Nu, na een werkzaam leven van bijna 50 jaar gaat zij met pensioen en geeft het Blauwe Zeeridders-stokje door aan Danielle. Mieke geeft aan dat zij in Danielle eenzelfde combinatie van liefde voor het vak, kennis en gedrevenheid en respect voor ouders en kin, herkent van waaruit zij zelf altijd heeft willen handelen. Zij beveelt Danielle dan ook van harte aan bij ouders, jongeren en verwijzers. Vanaf 1 oktober 2022 neemt Danielle officieel de praktijk over.


Voor Mieke rest op deze plaats nog een belangrijke zaak. En dat is haar dank uitspreken aan iedereen die haar het vertrouwen schonk om, in vaak zeer kwetsbare omstandigheden, hun kinderen en haar zorg en begeleiding toe te vertrouwen of ze naar haar door te verwijzen. Het gaat jullie goed, mooie dappere mensen, dit is haar wens.


Mieke van Twillert

21 september 2022

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De start van In een storm van rouw!

Lieve leden van In een storm van rouw! Vandaag gaat de groep officieel van start en zal ik jullie meer vertellen waarom deze dag voor mij belangrijk is, mezelf voorstellen en wat precies de bedoeling

Comments


bottom of page