top of page

ROUWREIS IN ZWEDEN

Loopt u vast in uw rouwproces?

Breek dan uit uw vertrouwde omgeving en ga op vierdaagse rouwreis naar Zweden. Met lotgenoten werkt u samen maar vooral individueel aan uw eigen rouwproces en krijgt u alle tools voor een Re-start in uw leven.

Ontwerp zonder titel (4).png
IMG_6979.jpg
IMG_6979.jpg

Missie

Het is onze missie ervoor te zorgen dat rust, grip en genieten op eigen tempo verweven wordt in uw leven ondanks het verlies.

Visie

Nu is het tijd voor u. Tijd om alles om u heen even los te laten en te werken aan uw eigen rouwproces. Doordat u uit uw eigen omgeving breekt kan de aandacht volledig op uw rouwproces gericht zijn. Door samen met gelijkgestemden op rouwreis te gaan is er ruimte voor herkenning en erkenning. Daarnaast zal doormiddel van rouwtherapie, gegeven door een erkend rouwtherapeut, gewerkt worden aan het eigen proces. Midden in de natuur van Zweden kan u volledig uw focus houden op uzelf en op elkaar. Naast de therapie kunt u kiezen uit verschillende activiteiten die het rouwproces zullen ondersteunen.

PXL_20230101_131132489~3.jpg
PXL_20230221_104108322~2.jpg

Programma

Elke dag staat er individuele therapie op het programma, maar wij willen de dag gezamenlijk starten om ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de verschillende activiteiten. U kunt denken aan buitenactiviteiten, creatieve activiteiten en/of ontspanningsactiviteiten. Voorafgaand kunt u aangeven waar uw voorkeur/interesse naar uitgaat. Uiteraard geeft u zelf aan waar uw behoefte op de dag zelf ligt. Graag sluiten wij de dag met een gezamenlijk diner af.

Over ons

Aangenaam! Wij zijn Daniëlle Meeuwsen van Hengel en Nicole Garfe Carreño. Na collega's van elkaar te zijn geweest binnen de jeugdzorg en vriendinnen in vrije tijd, hebben wij besloten de handen in één te slaan, onze kwaliteiten te bundelen en samen aan de slag te gaan. 

Daniëlle is al meer dan 15 jaar werkzaam in de jeugdzorg en is nooit klaar met leren. Zij heeft de studie Verlies- en rouwtherapie afgerond aan de Sociale Academie in Utrecht. In 2021 heeft Daniëlle haar eigen praktijk geopend voor rouwverwerking en ondersteunt volwassenen, jongeren en kinderen bij het rouwproces. 

Nicole heeft een ander pad bewandeld. Na 9 jaar bij de politie als agent en rechercheur te hebben gewerkt heeft zij de overstap gemaakt naar de jeugdzorg. Echter was er een nog grotere droom die haar en haar man hebben doen besluiten om te emigreren naar Zweden. Dit hebben zij in 2022 werkelijkheid gemaakt.

SCHRIJF JE NU IN 

Juli 2023 hebben wij met succes onze pilot van de rouwreis gedraaid. Wat een bijzondere mooie reis was dat, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor ons.

Na deze ervaring en waardevolle feedback van onze deelnemers kunnen wij en willen wij de rouwreis in de toekomst voort  zetten.

Bij voldoende aanmeldingen zal er een datum gepland worden.

De groep zal uit drie of vier personen bestaan.

Zodra wij een selectie hebben gemaakt van de deelnemers zal er een kennismakingsgesprek online plaatsvinden. Hier kunnen persoonlijke wensen met elkaar besproken worden. Ook zal de groep voortijdig online met elkaar kennismaken zodat u voorbereid op reis kunt gaan.

Wil jij mee op rouwreis?

 Schrijf je dan nu in en neem deel aan de rouwreis in de prachtige natuur van Zweden.

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE ROUWREIS

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de informatie. Neem dan nog vandaag contact met ons op om deel te nemen aan de rouwreis of om meer informatie te ontvangen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page