top of page
Q67A9009-3.jpg

Welkom

Wat fijn dat je hier bent!
Mijn naam is Danielle Meeuwsen- van Hengel (1986). Samen met mijn man en zoon woonachtig in Den Helder.

Ik ben verlies- en rouwtherapeut, in 2021 heb ik mijn eigen praktijk opgezet. Daarnaast heb ik van 2009 tot 2023 bij jeugdzorg organisatie Parlan gewerkt, waarin ik gezinnen en kinderen begeleide als Intensieve opvoedondersteuner. Nu ben ik naast mijn praktijk werkzaam als Coördinator Home-Start bij Humanitas in Den Helder.
 
In mijn leven heb ik zelf te maken gehad met meerdere verlieservaringen. Hierdoor weet ik hoe heftig een verlies ervaren kan worden en hoe pijnlijk het gemis kan zijn, maar ook dat geen enkele verlieservaring hetzelfde is en voelt.

Vanuit deze ervaringen en om volwassenen en kinderen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in mijn praktijk, heb ik een opleiding post-hbo Verlies- en rouwtherapie aan de Sociale Academie Utrecht gevolgd en positief afgerond.

Als rouwtherapeut, is het mijn doel om ervoor te zorgen dat een ieder (jong en oud) het (aankomend) verlies op zijn eigen manier kan verwerken. Omdat niemand hetzelfde is en er allerlei vormen van verlies zijn, heeft een ieder iets anders nodig.

Bij praktijk Daan kijk ik naar jou. Wat heb jij nodig? Vanuit daar werken wij samen om te kijken hoe jij het verlies opnieuw kan verweven in jouw leven.

Wil jij weten of ik iets voor jou kan betekenen, kijk dan gerust verder op deze site. Heb je nog (aanvullende) vragen dan mag je altijd contact opnemen.

Klik hier voor meer informatie over

Registratiegegevens 
KvK-nummer: 84425865
SKJ-registratienummer: 110024901
Opleiding/diploma's:
- Verlies- en rouwtherapie 
- Intensieve ambulante gezinsbehandeling
- Sociale pedagogische hulpverlening

bottom of page